Listverk og overgangslister avslutter og strammer opp

Vi fører listverk fra Haave Listhøvleri og skaffes i eik, valnøtt, merbau og bøk, i mange profiler og dimensjoner.

Fotografier, grafikk, mønster eller tekst på listverk skaper unike og personlige uttrykk.

Listverk med foto eller grafikk
TMP List

TMP- List

TMP-List produseres i Italia hos en av de største fabrikker innen fotlister av heltre, lamminert og MDF med stor variasjon i dimensjoner og farger. Tremiljø Prosjekt AS lagerfører kun noen få produkter av alt denne fabrikken produserer, men lager gjerne spesial designede fotlist etter ditt ønske. Spør oss om priser.

Finerte fotlister

Finert fotlist er svært praktisk, har ett moderne utseende og er en fotlist som kan gi det lille ekstra. Finert fotlist leveres tilpasset de fleste farger på våre parketter, er lette å vedlikeholde, og med profil på baksiden er det enkelt å skule stygge ledninger. Dersom du har spesielle ønsker for designet på din fotlist, spør oss om pris.

Digitale trykk

Gjennom fabrikkens State of the art utskriftssystem, 3D-visualiset, kan din fotlist bli helt fororealistisk. Dine mest fantasifulle ideer vil nå være mulig å få reprodusert, enten de er fotografier, grafikk, mønster eller tekst. Ja nesten ett hvert motiv er mulig. Kontakt oss, så sjekker vi muligheter

Alustar

Det nye gulvprofilsystemet Alustar kombinerer fordelene med moderne aluminium med avansert teknisk presisjon og et unikt mangfold av overflatebehandling. Reduserings-, terskel-, og endelist, etc kan være belagt med en rekke forskjellige overflatematerialer eller rett og slett bare anodisert.

COMBI Star

COMBI Star profil passer alle standarder laminat, kork, finér og parkettgulv. Den representerer en kombinasjon av terskel og redusering profiler. Takket være det patenterte tilt-sving system, er det mulig å justere profilen til forskjellige høyder og hellende nivåer til ett nøyaktig og tilpasset produkt.

Step Star

Den unike, sammenleggbare høyde elementet gjør nøyaktig tilpasning av trappeneser for alle gulvhøyder 7 til 18,5 mm. Dette er gjort i trinn på 1 mm med en ytterligere finjustering av 0,5 mm. Lamellene er hver foldet i sving og dermed nå ønsket høyde. Et patentert system som kunne se en reduksjon i lagerbeholdningen på en enkelt trappeneser system!

Avsluttningslister/terskellist

Brukes der man trenger en avslutning med bevegelsesfuge, eller en dekorativ avslutning mot terskel eller annen avslutning. Leveres i flere høyder.

Kan leveres massiv tre, lakk eller ubehandlet, eller i finert, med en rekke overflater. Spør om leveringstid. Terskel-, og endelist kan være belagt med en rekke forskjellige overflatematerialer eller rett og slett bare anodisert.

Haave massive fotlister

Fotlist i massivt tre leveres i forskjellige profiler og treslag. Treverk har en naturlig variasjon av farge og struktur. Massive fotlister kommer ferdig behandlet og ubehandlet. Profilene varierer i tykkelse og høyde.