Personvernerklæring

På denne nettsiden brukes det cookies (informasjonskapsler). Ved å bruke nettsiden med informasjonskapsler påslått i nettleseren, godtar du at nettsiden lagrer informasjonskapsler som gjør det lettere for oss å gi deg relevant innhold som kan være nyttig for deg. Dersom du ønsker det, kan du enkelt slå av informasjonskapsler i nettleseren din. Nettsiden bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics

Når du besøker www.tremiljø-prosjekt.no, lagres det informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics.
Analysen brukes for å justere innhold og design av nettsiden, slik at du skal kunne finne den informasjonen du leter etter enda lettere.
Søk som gjøres på nettsiden blir lagret i Google Analytics. Dette er også for å kunne justere innhold og design og på den måten gi deg en bedre brukeropplevelse.
Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen. Se Google sin vilkår for personvern for mer informasjon.

Lenker til tredjepart

Denne personvernserklæringen gjelder bare Tremiljø Prosjekt’s bruk, innsamling og utlevering av personopplysninger. Våre nettsteder inneholder lenker til andre nettsteder som ikke er under vår kontroll. Tremiljø Prosjekt er ikke ansvarlig for innholdet på disse nettstedene og er ikke ansvarlig for eventuell behandling av personopplysninger på disse nettstedene. Tremiljø Prosjekt tilbyr lenkene for å gjøre det lettere for våre besøkende å finne mer informasjon om bestemte emner.

Vennligst kontakt oss hvis du har noen spørsmål eller kommentarer om vår personvernpraksis eller personvernerklæring.