Quick-Step setter neste milepæl

Quick Step lanserer en helt ny parkett kolleksjon, ikke bare ved at alle gulv i plankeformat får en teknisk oppgradering takket være Protect+, den nye kolleksjonen inkluderer også noe helt nytt i design og form, med den nye Intenso kolleksjonen, som topper det hele.

Quick Step har en variert kolleksjon av eikeparkett. Kolleksjonen består av 64 artikler, noe for enhver smak, pga dimensjoner, farger og sortering. De jobber hele tiden med å kombinere det beste fra to verdener, tiltalende utseende  samtidig som de ønsker å være praktiske.

Quick-Step trelags parkett I massivt tre, dekket med en overflatebehandling av lakk eller olje. Valget av råvarer, og en strengt kontrollert produksjonsprosess, garanterer optimal stabilitet og holdbarhet.

Overflatebehandling på din parkett

Lakk: Syv lag med UV-herdet, vannbasert lakk, som gjør gulvet lett å rengjøre og gir beskyttelse mot slitasje, riper og flekker. Matt, ekstra matt, silk og satin lakket utførelse

Olje: To lag med kvalitets olje, som sikrer en vakker aldring, samt et ekstra matt og naturlig utseende. Oljet eller extra matt oljet utførelse

Topplag/slitesikt: nøye utvalgte, solide treslag. Tilgjengelig i en rekke farger og strukturer. Topplaget kan slippes og etterbehandles med olje eller lakk.

Midtsjiktet, midtsjiktet er en kjerne bestående av gran, ekte eller HDF og gjør gulvet stabil og holdbar.

Underlag, underlag i finer av gran, som i kombinasjon med de andre lagene i parketten, bidrar til at parketten ikke skal kuve og sprekke.

 

I Tremiljø Prosjekt butikken på Ulven har vi utstilling av Quick Step parketter.

Protect+ beskytter skjøtene i parketten

Protect+ forbedrer begrensningene for et tregulv

Lanseringen av Quick-Step Protect+ tar den praktiske bruken av Quick-Step til ett nytt nivå med beskytelse i v-fasene på kortsiden av planken. Protect+ hindrer at fuktighet blir absorbert av trestrukturen, og holder overgangene mellom plankene jevne og fine gjennom årenes løp.