Massivt tregulv kalles også heltreparkett, massiv parkett og plankegulv

Massive gulvbord er helt trestykke. Denne typen gulv må hellimes eller skrues til undergulv. Heltregulv finnes i mange bredder, men leveres ofte i fallende lengder.

Tremiljø Prosjekt

Gulvbord som er minimum 20mm tykke, kan legges selvbærende på maks CC60.  Tynnere gulv enn 20mm krever ett bærende undergulv. Heltreparkett som plank anbefales i mindre grad med gulvvarme, da denne ikke har samme sperresjikt som flersjiktsparket.

Heltre leveres ferdig overflatebehandlet eller som ubehandlet for etterbehandling etter eget ønske.

Dette gjelder ikke for stavparkett, kubbe, mosaikk og industri, da disse gulvene er små enheter og hellimes til undergulvet.

Vi fører massive gulv fra Edelholz og TMP Royal

TMP er Tremiljø Prosjekt sin egen parkett

TMP Royal
TMP List
  • TMP er den største produsenten av tre-lags parkettgulv i Tsjekkia
  • l Våre parkettgulv er distribuert til mer enn 25 land hver dag, fra fabrikken i Vyskov
  • l TMP parkettgulv representerer eleganse og førsteklasses kvalitet
  • l TMP designer, produserer og markedsfører tregulv og har et bredt spekter av produkter i ulike dimensjoner, med ulike graderinger, farger og strukturer, vår misjon er å være best i å tilby en unik kombinasjon av naturskjønnhet, presis kvalitet og høy holdbarhet.
  • l Siden 2014 er TMP en del av Unilin (Mohawk Industries, Inc. er verdens største gulvselskap med virksomhet i Nord og Sør-Amerika, Europa, Asia og Australia)

Ta kontakt med oss for mer informasjon om TMP. Vi sender deg gjerne brosjyre hvis det ikke skulle passe å se produktene i våre lokaler.