Listverk med foto eller grafikk

Listverk og overgangslister avslutter og strammer opp

Vi fører listerverk fra forskjellige leverandører. Vi har lister i heltre i hovedsak eik, men også noe i for eksempel valnøtt, merbau og bøk, og vi har lister i finer, hvor bare fantasien setter en stopper for dine lister. Det meste leveres i mange profiler og dimensjoner.

TMP- List

TMP-List produseres i Italia hos en av de største fabrikker innen fotlister av heltre, lamminert og MDF med stor variasjon i dimensjoner og farger. Tremiljø Prosjekt AS lagerfører kun noen få produkter av alt denne fabrikken produserer, men lager gjerne spesial designede fotlist etter ditt ønske. Spør oss om priser.

TMP List

Finerte fotlister

Finert fotlist er svært praktisk, har ett moderne utseende og er en fotlist som kan gi det lille ekstra. Finert fotlist leveres tilpasset de fleste farger på våre parketter, er lette å vedlikeholde, og med profil på baksiden er det enkelt å skule stygge ledninger. Dersom du har spesielle ønsker for designet på din fotlist, spør oss om pris.

Fotlisten festes til vegg på «ordiner» måte, ved hjelp av skruer, spiker eller lim. Alternativ kan den monteres med skjulte clips, som gjør at du ikke trenger å sparkle og male synlige merker etter montering med skruer eller spiker. Clipsen skrus i veggen og fotlisten tres over clipsene. Med teknoligen «Push & Trykk» fra Clipstar, kan du enkelt fjerne uregelmessigheter på for eksempel gipsvegger, samt at det er mulig å demontere og montere gulvlistene igjen om nødvendig uten bruk av verktøy. Clips selges separat.

Digitale trykk

Gjennom fabrikkens State of the art utskriftssystem, 3D-visualiset, kan din fotlist bli helt fororealistisk. Dine mest fantasifulle ideer vil nå være mulig å få reprodusert, enten de er fotografier, grafikk, mønster eller tekst. Ja nesten ett hvert motiv er mulig.  Kontakt oss, så sjekker vi muligheter.

Alustar

Det nye gulvprofilsystemet Alustar kombinerer fordelene med moderne aluminium med avansert teknisk presisjon og et unikt mangfold av overflatebehandling. Reduserings-, terskel-, og endelist, etc  kan være belagt med en rekke forskjellige overflatematerialer  eller rett og slett bare anodisert.

COMBI Star

COMBI Star profil passer alle standarder laminat, kork, finér og parkettgulv. Den representerer en kombinasjon av terskel og redusering profiler. Takket være det patenterte tilt-sving system, er det mulig å justere profilen til forskjellige høyder og hellende nivåer til ett nøyaktig og tilpasset produkt.

Step Star

Den unike, sammenleggbare høyde elementet gjør nøyaktig tilpasning av trappeneser for alle gulvhøyder 7 til 18,5 mm. Dette er gjort i trinn på 1 mm med en ytterligere finjustering av 0,5 mm. Lamellene er hver foldet i sving og dermed nå ønsket høyde. Et patentert system som kunne se en reduksjon i lagerbeholdningen på en enkelt trappeneser system!

Det innovative montasjeklipsen system, CLIPSTAR, gir et enkelt montere alternativ når feste gulvlistene  til veggen. Takket være den patenterte «Push & Trykk» teknologi uregelmessigheter i veggen gips arbeid er lett kompensert for. Det er mulig å montere og demontere gulvlistene så ofte som nødvendig bør du skulle ønske å endre design uten bruk av verktøy er nødvendig.

Produkter selges kun på forespørsel

Tilbehør: Fotlist

Med den rette fotlist gir du den siste finisen for ditt parkettgulv. Smale eller brede – ditt valg av lister kan forsterke hjemmets helhet.

TMP finert fotlist

Finert fotlist er svært praktisk, har ett moderne utseende og er en fotlist som kan gi det lille ekstra. Finert fotlist leveres tilpasset de fleste farger på våre parketter. Er lette å vedlikeholde, og med profil på baksiden er det enkelt å skule stygge ledninger. Dersom du har spesielle ønsker for designet på din fotlist, spør oss om pris.

Alternativ montering av fotlisten med skjulte clips, gjør at du ikke trenger å sparkle og male synlige merker etter montering med skruer eller spiker. Clipsen skrus i veggen og fotlisten tres over clipsene. Med teknoligen «Push & Trykk» fra Clipstar, kan du enkelt fjerne uregelmessigheter på for eksempel gipsvegger, samt at det er mulig å demontere og montere gulvlistene igjen om nødvendig uten bruk av verktøy. Fotlisten kan festes til vegg på «ordiner» måte, ved hjelp av skruer, spiker eller lim.

Avsluttningslister/terskellist

Brukes der man trenger en avslutning med bevegelsesfuge, eller en dekorativ avslutning mot terskel eller annen avslutning. Leveres i flere høyder.

Kan leveres massiv tre, lakk eller ubehandlet, eller i finert, med en rekke overflater. Spør om leveringstid. Terskel-, og endelist kan være belagt med en rekke forskjellige overflatematerialer eller rett og slett bare anodisert.

T-list benyttes i overganger mellom gulv i lik høyde

Tre er naturmateriale og derfor kan det være variasjoner i farge og struktur mellom lister og gulvene de er tiltenkt å matche. Leveres med list som festes til underlagt, hvor T-list siden klemmes fast.

Avslutningslist benyttes der gulvet går mot dørterskel, fliser eller andre avslutninger der ekspansjonsrom er påkrevet. Tre er naturmateriale og derfor kan det være variasjoner i farge og struktur mellom lister og gulvene de er tiltenkt å matche.

T-list benyttes i overganger mellom gulv i lik høyde. Tre er naturmateriale og derfor kan det være variasjoner i farge og struktur mellom lister og gulvene de er tiltenkt å matche. Leveres med list som festes til underlagt, hvor T-list siden klemmes fast.

Nivålist benyttes for en myk overgang mellom parketten og forskjellige høyder til undergulvet. Tre er naturmateriale og derfor kan det være variasjoner i farge og struktur mellom lister og gulvene de er tiltenkt å matche.

Haave massive fotlister

Fotlist i massivt tre leveres i forskjellige profiler og treslag. Treverk har en naturlig variasjon av farge og struktur. Massive fotlister kommer ferdig behandlet og ubehandlet. Profilene varierer i tykkelse og høyde.

Overgangslister/nivålister

Aluminiumsprofiler fra DuriWood i champagne- eller sølvfarget, har spor for dekor-ilegg av slitesterk høytrykkslaminat eller stål. Ileggene finnes i mange dekorer og gjør at det blir ingen synlige skruer. Aleminiumsprofiler håndterer de vanlige nivåforskjeller. 

Vedr lister og overgangslister er det bare å spørre oss, vi prøver å få tak i det meste.